Mainos

Antaisitko hiustesi harmaantua?

Harmaa voi näyttää hiuksissa hyvältä, mutta väri on riskaabeli valinta. Kauneustoimittaja Louis Licari kertoo, kuinka look onnistuu.

Nuorempien keskuudessa harmaista hiuksista on tullut jo muoti-ilmiö. Laulajat Kelly Osbourne sekä Pink ja malli Agyness Deyn ovat kokeilleet harmaita hiuksia ja onpahan maailmalla ollut yksi luonnostaan harmaahiuksinen mallikin - Carmen Dell'Orefice.

Harva meistä kuitenkaan omistaa yhtä upeita kasvoja kuin mallit. Kauneustoimittaja Louis Licarin mielestä luonnostaan harmaat hiukset sopivat harvoille, sillä harmaa tuo muun muassa kasvojen väsymyksen helpommin esille. Oikean sävyinen harmaa voi kuitenkin olla hauska tapa erottua massasta.

Mikään ei ole pahempaa, kuin pää, jossa on puolet harmaata ja puolet toista hiusväriä. Harmaita hiuksia havittelevan kannattaa kasvatusvaiheessa käyttää väripigmenttiä sisältävää shampoota, joka värjää harmaan hiuksen väliaikaisesti samanvärisiksi kuin muu pää on. Kun kasvatusvaihe on lopussa, värjäävän shampoon käyttämisen voi lopettaa ja lopputulos on tasainen.

Näyttelijä Helen Mirren (kuvassa) on esimerkki naisesta, jolle harmaa sopii. Tähti on myöntänyt, että hän raidoittaa hiuksiaan kampaajalla oikean lopputuloksen saamiseksi. Myös Licar uskoo värjäämiseen. Hänen mielestään 99 prosenttia naisista näyttää parhaalta värjätyillä hiuksilla.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: ivillage.com

Kuva: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.