Mainos

"Ansaitsemme laatuaikaa ja muistoja hänen kanssaan” – eronnut pariskunta ottaa joka vuosi perhekuvan lapsensa kanssa

Tämä perhe todistaa, että vaikka avioliitto päättyisi, perheet ovat ikuisia.

Ero on aina haastavaa ja stressaavaa aikaa lapselle. Avioeroon päätyneet Victoria ja Adam Baldwin tiedostivat tämän ja päättivät toteuttaa idean, jonka avulla he toivovat heidän pienen poikansa kärsivän erosta mahdollisimman vähän.

Kun perhe asui vielä yhdessä, heillä oli tapana ottaa perhepotretteja vuosittain. Avioeron myötä pariskunta ei halunnut luopua tavasta, vaan he päättivät jatkaa perinnettä. Kuvat todistavat, että perhe on ja pysyy, vaikka eteen tulisi mitä esteitä.

– Emme ole rakastuneita, emme ole aina samaa mieltä, emme ole parhaita ystäviä, joskus emme edes pidä toisistamme. Mutta tiedätkö, mitä me olemme? Me olemme aina yhteydessä, koska meillä on kaunis, fiksu, ihana, lempeä, hauska poika, äiti kertoo.

Lapsi kasvaa kunnioittavassa ympäristössä

Victoria Baldwin kertoo, että menneisyydestä huolimatta he kunnioittavat toisiaan vanhempina. He molemmat kuuluvat poikansa elämään yhtä tärkeänä osana, eikä toinen ole toista parempi tai tärkeämpi.

– Meidän molempien täytyy olla siellä, me molemmat ansaitsemme laatuaikaa ja muistoja hänen kanssaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Perhekuvia ottamalla he toivovat välittävänsä pojalleen näitä arvoja, joita he itse haluavat toteuttaa. Nainen myöntää, että he eivät ole täydellisiä vanhempia, mutta he yrittävät parhaansa mukaan rikastuttaa poikansa elämää laittamalla hänet aina etusijalle.

– Joten kyllä, edelleen otamme perhekuvia, maksamme hyvän hinnan printatusta kuvasta, jonka kehystämme ja ripustamme poikamme makuuhuoneeseen. Hän ei ehkä kasva yhdessä asuvien vanhempien kanssa, mutta hän kasvaa nähden kunnioitusta, kiltteyttä, empatiaa, kompromisseja, periksiantamattomuutta, joustavuutta ja jopa uhrauksia poseeraamalla molempien vanhempiensa kanssa. Ja hän tietää, että on mahdollista lakata rakastamasta, mutta ei koskaan erkaantua, äiti kirjoittaa.

Lähde: Kidspot

***

11:00

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.