Anonyymi hyväntekijä maksoi nuorten juhla-aterian – yhdellä ehdolla: "He antoivat puhelimensa tarjoilijalle"

1:54
Tämäkin mies sai tuntemattomalta hyväntekijältä apua, kun hänen rahansa eivät riittäneetkään!

Tuntematon mies maksoi nuorten ravintolalaskun sillä ehdolla, että nuoret eivät käytä puhelimiaan aterian aikana. Illasta tuli ikimuistoinen.

11 oppilasta sai yllättävän lahjan juhlailtanaan. Kaliforniassa sijaitsevan Fortuna High Schoolin oppilaat menivät syömään ennen koulunsa tanssiaisia, ja tuntematon mies maksoi heidän laskunsa.

"He voisivat tilata, mitä ikinä haluavat, mutta vastapalvelukseksi..."

Yhden aterialla olleen nuoren äiti kertoi tapauksesta sosiaalisessa mediassa.

– Tarjoilija tuli pöytään ja sanoi, että joku maksoi nimettömänä heidän ateriansa ja he voisivat tilata, mitä ikinä haluavat, mutta vastapalvelukseksi heidän pitäisi olla käyttämättä puhelimiaan koko aterian ajan, Kim McKenzie Emmons kuvailee.

– Joten he antoivat puhelimensa tarjoilijalle iloiten, hän pani ne tarjottimelle ja vei ne pois.

Juttelivat koko illan "ilman keskeytyksiä"

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Kimin mukaan hänen tyttärensä oli nauttinut anonyymin hyväntekijän ideasa.

– Tyttäreni sanoi, että he juttelivat koko illan ilman keskeytyksiä, ja että se oli mahtavaa. Tämä anonyymi herrasmies tuli lähtiessään heidän pöytäänsä ja sanoi, että he olivat ihana porukka ja että ilta toi hänen mieleensä muistoja ajalta, kun hän itse oli nuorempi.

"Miten upea muisto heillä nyt onkaan"

Äiti kiittelee miestä siitä, että hän opetti nuoret pitämään hauskaa ilman tekniikkaa. Muutkin ovat olleet otettuja miehen eleestä.

– Miten upea muisto heillä nyt onkaan. Elämää ennen teknologiaa, kun ihmiset oikeasti puhuivat toisilleen. Rakastan sitä, Karen Hinton kehuu.

– Tämä on aika upeaa. He oppivat jotakin, mikä on tämän päivän maailmassa unohdettu. Hän on ihana mies, kun teki näin, Mary Davidson kuvailee.

– Tämä oli illan paras tarina! Olen edelleen nöyrä, ylpeä ja innoissani nuorten puolesta! Miten uskomaton mies hän onkaan, kun teki näin epäitsekkään eleen, Jenni Gans ihastelee ja toivoo, että voisi kiittää miestä kasvotusten.

Lähteet: Facebook, Yahoo.com, Kymkemp.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja