Anni Uusivirta paluustaan Suomeen: Totuttelu vei aikansa

Anni Uusivirta viihtyy Suomessa hyvin.

Miss Suomi -kisasta tuttu Anni Uusivirta on läpikäynyt vuoden aikana suuria muutoksia. Hän erosi kesällä poikaystävästään ja muutti takaisin Arabiemiraateista Suomeen.

Anni vietti Suomessa toista joulua putkeen, ja hän nautti siitä perheensä kanssa. Hänen mielestään Suomi on idyllinen paikka juhlapyhän viettoon.

– Mikään ei ollut muuttunut vuosien varrella. Oli kyllä tosi kivaa olla kaikki yhdessä ja nauttia jouluruuista, Uusivirta kertoo MTV3.fille.

Anni on asunut kesästä lähtien vakituisesti Suomessa. Abu Dhabissa asunut Uusivirta naureskeleekin huvittuneena, ettei hänellä ole tarpeeksi lämpimiä vaatteita Suomen keleihin. Paluumuutto on kuitenkin sujunut mukavasti, ja hän on saanut paljon ystäviä.

– Totuttelu vei oman aikansa, mutta olen kotiutunut hyvin takaisin Suomeen. Kaipaan välillä kavereitani Abu Dhabissa, mutta olen saanut uusia, ihania ystäviä. Minulla on onneksi täällä myös vanhoja kavereita, jotka ovat aina ottaneet minut avosylein vastaan, hyväntuulinen Anni juttelee.

Kaunotarta auttoi muutossa se, että hän palasi takaisin kotimaahansa aivan uuden asuinseudun sijaan. Suomi ei ollut jäänyt hänelle etäiseksi, sillä hän reissasi kotimaassaan jatkuvasti. Hänellä onkin vinkkejä kotiutumiseen uuteen ympäristöön.

– Ei saa jäädä tuleen makaamaan. On turhaa vertailla menneisyyttä ja nykyistä paikkaa. Minua on auttanut sopeutumisessa hyvät välit perheeseeni. Myös positiivinen asenne on tärkeää, sinkkuna viihtyvä kaunotar neuvoo.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat