Mainos

Anneli Auer MTV3:n erikoishaastattelussa — katso video

Vaasan hovioikeus totesi heinäkuussa Anneli Auerin syyttömäksi aviomiehensä murhaan. Tuomio ei kuitenkaan ole vielä lainvoimainen, sillä syyttäjä on käynnistänyt lisätutkinnan perheen lasten kertomusten pohjalta. Niiden turvin syyttäjä hakee valituslupaa korkeimmalta oikeudelta.

Anneli Auerin elämä ei ole enää entisensä.

Auerin kodissa ovat kaikki sälekaihtimet kiinni, sillä aikakauslehti on käynyt häntä salaa kuvaamassa kotipihansa edustalla. Muutoin asunto on tavallinen lapsiperheen koti: askartelutarvikkeita, leluja, pelejä. Aikakauslehtiä siisteissä pinoissa.

Asunnosta kuitenkin puuttuvat lapset. He ovat huostaan otettuina, kunnes hovioikeuden tuomio saa lainvoiman tai korkein oikeus ottaa murhasyytteet käsittelyyn.

Perheen kolme pientä lasta ovat tällä hetkellä sijoitettuna perheisiin, teini-ikään ehtinyt vanhin lapsi perhekotiin. Huostaanottopäätös pysyy voimassa niin kauan, kuin asian käsittely on kesken.

Anneli Auer kertoo ajasta ennen ja jälkeen aviomiehensä murhan MTV3:lle antamassaan erikoishaastattelussa. Haastattelu esitetään kokonaisuudessaan 45 minuuttia –ohjelmassa klo 20 alkaen, kun ohjelma aloittaa syyskautensa.

– Kaikenlaista puppua minusta on levitetty lehdissä ja muualla. Olen menettänyt perheeni toistaiseksi. Olen menettänyt työni kaikki. En kokonaisuutena näe tässä mitään oikeutta.

Kaiken koetun rinnalla julkisuus ja se, mitä muut ihmiset ajattelevat, on kuitenkin Auerin mukaan pikkujuttu.

Anneli Auer MTV3:n erikoishaastattelussa nähdään kokonaisuudessaan klo 20 alkavassa 45 minuuttia -ohjelmassa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.