Anne Kukkohovilla on edessään sinkkukesä – juhannuksen jälkeen ex-malli lentää Amerikkaan

Anne Kukkohovilla on edessään sinkkukesä – juhannuksen jälkeen ex-malli lentää Amerikkaan 5:06
Anne Kukkohovi kertoo, millainen mies sytyttää

Anne Kukkohovi jättää pian Suomen, mutta vain hetkeksi.

Anne Kukkohovi nähdään jälleen Koko Suomi leipoo -ohjelman juontajana, jota on kuvattu kesän aikana. Monesti televisiokatsojia mietityttää, mitä kilpailijoiden tekemille leivonnaisille tapahtuu sen jälkeen, kun tuomarit ovat arvostelleet ne. Nyt Kukkohovi paljastaa sen.

– Me syödään kaikki leivonnaiset. Yleensä vielä siinä kohtaa, kun ne ovat tuoreita ja lämpimiä. Kieltämättä harvoin sitä yhdeksältä illalla vetelee creme kakkua. Aina näiden viikkojen aikana on aina sama juttu, Kukkohovi sanoo.

Kukkohovi on aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja hän jakaa siellä paljon elämäänsä. Viestiboksiin kilahtaa Kukkohovin mukaan kaikenlaisia viestejä.

– Tein vapaan podcastin ikään kuin kaikille kuunneltavaksi just siitä, miltä se tuntuu olla niin kuin julkinen eläin. Ihan kaikesta muutakin myös. Siitä podcastista tulevat kommentit ovat tosi kivoja. 

Kukkohovi kertoo podcastissa avoimesti sinkkuelämästään.

– Itseasiassa olen saanut hyvää palautetta ja naisilta tulee ihanaa palautetta. Se on tosi tärkeää myöskin, miten sinkkunaisena ajattelee. Sieltä voi tulla vertaistukea. 

Kukkohoville on tulossa sinkkukesä. Hän viettää juhannuksen Helsingissä ja sen jälkeen lentää Amerikkaan.

– Ensin New Yorkiin ja sitten Kaliforniaan. 

Yllä olevalla videolla Kukkohovi kertoo, millainen mies sytyttää. 

Koko Suomi leipoo myöhemmin syksyllä MTV Katsomo ja MTV3.

Lue myös:

    Uusimmat