Anne Kukkohovilla hektinen alkuvuosi: "En muista viime viikoista mitään"

Mallikoulun tuomarina toimiva juontaja-yrittäjä nähdään jatkossakin tv-projekteissa.

Anne Kukkohovi, 44, on todellinen monitoiminainen. Hän on malli, juontaja, yrittäjä, viime syksynä tanssioppilas Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa, ja nyt myös tuomari. 

Kukkohovi nähdään Mallikoulun tuomariston puheenjohtajana. Hän kertoo kuvausviikkojen olleen kiireisiä. 

– Hurjalla tahdilla tehtiin, meillä oli tiukat aikataulut. En muista viime viikoista mitään, Kukkohovi nauraa. 

Kukkohovi työskenteli itse mallina Suomessa ja ulkomailla 1990-luvulla. Hänen mukaansa ajat ovat nykyään hyvin erilaiset. 

– Mallimaailma pirstaloituu, 90-luvulla mallit olivat enemmän samasta muotista, nyt enemmän erilaisia keskenään. Tarvitaan malleja Aasian markkinoille, Brasiliaan, on beautymalleja ja lavamalleja, Kukkohovi luettelee.

– Tässä ajassa se nousee enemmän esille, mihin tarkoitukseen mallia haetaan. Ei voida enää kysyä, minkälainen on hyvä malli, ja antaa siihen jotkin tietyt ominaisuudet. 

Viime syksynä Kukkohovi pyörähteli Tanssii Tähtien Kanssa -kisan parketilla. Vaikka Mallikoulun kuvaukset olivat hektiset, oli tanssikisa silti rankempi kokemus.

– Se oli hurjempi ja intiimimpi. Siinä joutui opettelemaan paljon, nyt olin enemmän se, joka antaa oppejaan muille, Kukkohovi muotoilee.

Mallikoulun finaali kuvataan torstaina, ja sen jälkeen Anne Kukkohovi palaa muiden töidensä pariin. Hän pysyttelee tulevista työkuvioista salaperäisenä, mutta paljastaa, että luvassa on muitakin tv-ohjelmia.

– Minusta ei näköjään pääse eroon millään! hän nauraa.

Lue myös:

    Uusimmat