Anna: Sinkkuna viihtyvä Pirkka-Pekka Petelius: Naisilta paljon yhteydenottoja

Näyttelijällä kävisi flaksi, mutta hän harmittelee olevansa liian kranttu.

Pirkka-Pekka Petelius tähdittää tällä hetkellä MTV3:n Luojan kiitos! -tv-ohjelmaa. Ohjelmaa tuomaroiva Petelius kertoo elämästään ja suhteistaan torstaina ilmestyneen Anna-lehden haastattelussa.

Hän kertoo haastattelussa, ettei elä tällä hetkellä parisuhteessa. Naisilta tulee kuitenkin paljon yhteydenottoja.

– Kerrottuani julkisuudessa olevani sinkku yhteydenottoja on tullut aika paljon. Yhtään kerskumatta voin sanoa, että olen vielä aika vetävännäköinen jannu (nauraa). Mutta olen hyvin varovainen, ja tulen yhä varovaisemmaksi. 

Petelius kertoo myös olevansa hyvin kranttu. Hän on oppinut elämään täyttä elämää yksin, mutta myöntää alakulon joskus iskevän.

– Tietysti on välillä surullista elää yksin. Olen kuitenkin onnellisempi, kun lakkasin pyrkimästä parisuhteeseen.

Peteliuksella on aiemmista liitoistaan kolme lasta. Hän toteaa, että olisi voinut viettää heidän kanssaan enemmän aikaa, mutta korostaa laatuajan tärkeyttä.

– Olen nauttinut isyydestäni suunnattomasti. Minuutta ei olisi ilman isyyttä. Se on elämäni suurin asia, hän sanoo haastattelussa.

Pirkka-Pekka Petelius peräänkuuluttaa riskien ottamista niin elämässä kuin lavallakin.

– Minua viehättää se, jos uskaltaa olla avoin ja rohkenee heittäytyä kohtaukseen täysillä mukaan. Riskejä pitää ottaa, vaikka se joskus tarkoittaisikin vähän oletuksista sivuun menemistä. Juuri ne jutut ovat usein parhaita, parhaimmillaan hulvattomia, Petelius sanoi MTV.fin haastattelussa viime joulukuussa.


Lue myös:

    Uusimmat