Mainos

Anna Lindhin surmaajan äiti: Poikani on uhri

Ulkoministeri Anna Lindhin murhan tunnustaneen Mijailo Mijiailovicin äidin mukaan murha olisi voitu estää. Äidin mielestä Mijailovicin mielenterveysongelmia ei otettu vakavasti.

Ruotsin ulkoministerin Anna Lindhin murhan tunnustaneen Mijailo Mijailovicin äidin mukaan murha olisi voitu estää, jos hänen poikansa olisi ajoissa saanut haluamaansa psykiatrista hoitoa.

Göteborgs-Posten-lehden verkkosivuilla Mijailovicin äiti kertoo poikansa hakeneen apua Huddingen sairaalasta paria päivää ennen murhaa. -Kukaan ei ottanut häntä vakavasti. Hän etsi lääkäriä, mutta tämä ei ollut paikalla. Hän oli pettynyt ja surullinen. He olisivat voineet puhua hänen kanssaan ja ottaa hänet sisään. Mutta he torjuivat hänet, äiti selvittää.

Äidin mukaan poika oli jo vuosia kärsinyt ahdistuksesta, peloista ja unettomuudesta. Poika oli myös yrittänyt itsemurhaa. Mijailovic tuomittiin 17-vuotiaana psykiatriseen hoitoon sen jälkeen kun hän oli puukottanut isäänsä. Hän oli myös viime vuosien aikana useita kertoja etsinyt psykiatrista apua. Nyt äiti toivoo, että Mijailovic tuomittaisiin vankimielisairaalaan: -Tahdon vain, että Mijailo saa sen hoidon, jota hän tarvitsee. Myös hän on uhri, äiti sanoi lehdelle.

(MTV3-STT-TT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.