Anna Kournikova: Vihaan shoppailua!

Tennistähti Anna Kournikova ei ole aivan tyypillinen nainen. Hän ei nimittäin voi sietää shoppailua.

Anna Kournikovan onneksi nykyään nettikaupoissakin on laajat valikoimat, sillä tennistähti ei viihdy pitkään vaateliikkeissä.

– Minä hermostun tunnissa shoppailuun. Minä shoppailen paljon mielummin netissä, Kournikova kertoo.

Kournikova on tarkka tyylistään. Tällä hetkellä hän etsii täydellisiä saappaita. Tennistähti tietää tarkalleen, mitä hän on etsimässä, eikä aio sortua hätäratkaisuihin.

– Haluaisin, että niissä on todella korkeat korot ja että ne olisivat kuitenkin myös mukavat. Minä käytän vain joko todella korkeita korkoja tai varvassandaaleja. Minä en tee kenkien kanssa siinä mielessä kompromisseja, Kournikova hymyilee.

Nuorempana nyt kolmekymppinen Kournikova teki kovan työn saadakseen ihonsa kuntoon. Ulkona auringossa päivänsä viettävän saattaa olla hankala löytää omalle iholle sopivia ja samalla auringolta suojaavia ihonhoitotuotteita.

– Kokeilin parikymppisenä vaikka mitä saadakseni ihoni kuntoon. Tilanne alkoi tuolloin jo ahdistaa. Asia kuitenkin korjaantui, kun aloin ottaa selvää asioista. Minulle selvisi, että minulla on rasvainen iho, joten vaihdoin kaikki kauneudenhoitotuotteeni öljyttömiksi versioiksi. Ihonhoidossa minulle on aina ollut tärkeintä huolellinen suojautuminen auringolta, sillä olen pelannut koko ikäni tennistä ulkona auringossa, Kournikova kertoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Contactmusic

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja