Ankara talvi koettelee Susanna Penttilän bisneksiä

Helsingin keskustassa omaa liikettä pyörittävä seurapiirikaunotar manaa runsaslumista talvista ja sen tuomia seurauksia.

Alkuvuoden aikana taivaalta satanut lumi on aiheuttanut harmaita hiuksia yksityisyrittäjänä työskentelevälle Penttilälle. Tänä vuonna 20-vuotista taivaltaan yksityisyrittäjänä juhliva bisnesnainen manaa tien varsilla olevia lumikinoksia, sillä lumella on jo vaikutuksia naisen elantoon.

Suomalaiset ovat saaneet nauttia runsaslumisista talvista nyt useana vuonna peräkkäin, mutta kaikkia ihmisiä valkoisina hohtavat kadut eivät miellytä.

– Kauppa ei taas käy, kun tällä alueella ei saa autoja parkkiin. Se näkyy jo myynnissä, kun täällä Ullanlinnan alueella ei pysty liikkumaan. Autolla ei pääse mihinkään. Ihmiset ei sitten lähde myöskään ratikalla, kun on noin paljon lunta. Ja varsinkin jos on kylmät ilmat, niin Korkeavuorenkatu on kuin tuulitunneli. Ihan kuin olisi jossain Siperiassa, Susanna Penttilä manaa.

Suomen kauneimpiin yrittäjiin lukeutuva Susanna Penttilä toivookin talven päättyvän mahdollisimman nopeasti. Onneksi yrittäjäkaunotarta lämmittää talven hyytävissä tuulissa muisto alkutalven kuvausmatkasta Thaimaahan, jossa kuvattiin Subilla maaliskuussa nähtävä Viidakon tähtöset -ohjelma.

– Se koko matka oli aivan upea kokemus. Oli hienoa tutustua uusiin ihmisiin ja uskon, että siellä monella osallistujalla muuttuivat ennakkoon olleet mielipiteet toinen toisistamme. Moni varmaan piti minuakin ihan erilaisena ihmisenä mitä todellisuudessa olen, Susanna tunnustaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat