Mainos

Animalia kannustaa kasvissyöntiin

Animalian mukaan kasvisruoka on arvokas valinta niin tehotuotannon eläinten, ympäristön kuin kuluttajan terveyden kannalta.

Eläinsuojeluliitto Animalia kannustaa suomalaisia kasvissyöntiin.

Animalia aloitti tänään Maailman kasvisruokapäivänä Arvokas valinta -kampanjan, jonka tarkoituksena on rohkaista ihmisiä korvaamaan ruokavaliossaan eläinkunnan tuotteita kasviperäisillä vaihtoehdoilla.

Uuden kampanjan viestinä on osoittaa, että kasvisruoka on arvokas valinta niin tehotuotannon eläinten, ympäristön kuin kuluttajan terveyden kannalta, Animalian tiedote kertoo.

Animalian mielestä nykyisessä tehoeläintuotannossa eläinten hyvinvointi ei toteudu riittävällä tavalla. Osittain tai kokonaan kasvisruokaan siirtymällä kuluttaja voi ottaa kantaa tuotantoeläinten oloihin. Kasvisruoka on myös ympäristön kannalta merkityksellinen valinta: Esimerkiksi yhden naudanlihakilon tuottaminen kuluttaa moninkertaisesti sen energia- ja vesimäärän, mitä kasviproteiinikilon tuottaminen vaatii.

Kampanjasivuilla kerrotaan faktoja muun muassa tuotantoeläinten oloista ja karjatalouden vaikutuksista ilmastonmuutokseen ja muihin globaaleihin ympäristöongelmiin.

Kampanjaan liittyvää infopöytää pidetään Helsingin rautatieasemalla Eläinten päivänä ensi torstaina iltapäivällä.

Tästä kampanjan nettisivuille.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.