Angry Birdsistä hullaantunut Slash taituroi pelitunnarista rokkiversion

Kuuluisa kitaristi ja lauluntekijä Slash kertoo olevansa suomalaisen Rovion kehittämän Angry Birds -pelin kovan luokan fani.

Nyt hän on saanut myös oman Slashbird-hahmonsa Angry Birds Space -peliversioon. Hahmo näkyy pelin lisäksi mm. Rovion tulevissa t-paidoissa.

Slash kertoo teknologiasivusto Mashablelle, että vierailu Rovion studiolla Helsingissä paljasti hänen "sisäisen nörttinsä".

– Astuin sisään ja kaikkialla oli värikästä. Siellä oli Angry Birds -juomia, valtavia leluja ja legoja.

Kitaratähti sanoo olevansa erittäin ylpeä Angry Birds -faniudestaan. Hän kertoo pelanneensa viime elokuussa tuntikaupalla Angry Birds Space -peliä. Tämän seurauksena Rovion markkinoinnin varapääjohtaja Philip Hickley otti yhteyttä kitaristiin.

Ja nyt Angry Birds Spacen uusimman päivityksen ladanneet pelaajat saavat kuulla rokkaavan version tunnusmusiikista.

– Olemme suuria Slash-faneja ja Slash on puolestaan innokas Angry Birds -fani, joten sovimme ihanteellisesti yhteen. Fanimme tulevat rakastumaan kappaleeseen. Slash rokkasi Angry Birds Space -tunnuksen niin kuin ainoastaan hän osaa, hehkuttaa Hickley.

Slash kertoo pitävänsä taiteellisesti luovista peleistä. Hänen mielestään Angry Birds Space on suorastaan nerokas peli. Slashiin teki vaikutuksen pelin kikkailu painovoimalla ja sen hullu luovuus.

– Se sai minut ihmettelemään, mistä he oikein olivat saaneet siihen ideansa, Slash hämmästelee.

Lue myös:

    Uusimmat