Mainos

Angry Birds -puistoja viedään väkevästi maailman huvipuistoihin

Aidon kokoisia ja kuuloisia dinosauruksia, keinojääluistinrata ja tietenkin Angry Birds. Tässä on vasta raapaisu kaikista laitteista ja elämyksistä, joita on tarjolla tulevaisuuden huvipuistoille alan toimijoiden EAS-messuilla Berliinissä.

Kansainvälisen huvipuistojärjestön puheenjohtaja Roland Mackin mukaan alalla panostetaan nykyään yhä enemmän turvallisuuteen. Tämä avaa hänen mukaansa erityisesti eurooppalaisille yrityksille mahdollisuuden myydä huvipuistolaitteitaan tai kokonaisia teemapuistoja Kiinaan, Venäjälle ja Pohjois-Amerikkaan.

Yksi messujen myyntivalteista ovat juuri Angry Birds -puistot, joita on jo muun muassa Tampereen Särkänniemessä sekä Britanniassa, ja uusia suunnitellaan ympäri Eurooppaa täyttä häkää.

Espanjalaisyhtiö Xtraicen luistinratahanke voi puolestaan pidemmällä tähtäimellä kasvattaa luistelun suosiota yhä kansainvälisemmäksi. Ratojen "jää" on täysin keinotekoista, joten niillä voi luistella vaikka Dubain aavikolla säässä kuin säässä.

Messuilla huvipuistolaitteitaan tai -konseptejaan esittelee yli 300 toimijaa noin 60 maasta. Paikalle odotetaan noin 8 000 huvipuistoyrittäjää ympäri maailman.

(MTV3 – AP)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.