Angelina on täyteläisten huulien kuningatar

Naiset ovat aina halunneet itselleen seksikkäät ja täyteläiset huulet. Näillä vinkeillä huulet pysyvät hyvässä kunnossa ja vaikuttavat täyteläisemmiltä.

Pikkujoulukausi alkaa olla kuumimmillaan. Seksikkäät mutruhuulet kruunaavat juhlalookin, joten huulista on hyvä pitää huolta.

Erilaisissa äänestyksissä maailman seksikkäimmiksi äänestettyjä Angelina Jolieta, Scarlett Johanssonia, Kim Kardashiania ja Marilyn Monroeta yhdistävät täyteläiset pusuhuulet.

Hoida huuliasi

Huulet on tärkeää pitää hyvin kosteutettuina, jotta ne näyttäisivät kauniilta. Hyvä huulirasva on siis kaiken alku.

Huulissa on huomattavasti vähemmän melatoniinia verrattuna muuhun ihoon. Melatoniini auttaa suojaamaan ihoa auringon ultraviolettisäteilyltä. Siksi huulirasvassa on tärkeää olla uv-suoja.

Luo illuusio

Ohuet huulet saa näyttämään täyteläisemmiltä, kun ylähuulen yläpuolelle iholle sivelee peitevoidetta. Se tekee ylähuulen rajasta selkeämmän ja tuo kauniin muodon paremmin esille. Amorinkaaren kohdalle kannattaa sipaista valokynää.

Huulikiilto antaa huulille kauniin kostean lookin.

Jos pidät enemmän huulipunista, ja haluat kapeiden huultesi näyttävät täyteläisemmiltä, käytä vaaleita sävyjä, sillä ne luovat illuusion paksummista huulista. Aivan huulten keskelle kannattaa laittaa huulikiiltoa, jolloin kolmiulotteinen vaikutelma tehostuu.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat