Angelina Jolien edustustyylissä ei värejä näy

Kaunis näyttelijä on bongattu punaisilla matoilla samanlaisissa asuissa kerta toisensa jälkeen. Onko Salt -elokuva saanut Angelina Jolien synkälle mielelle, vai onko hän vain mieltynyt mustiin vaatteisiin?

Salt-elokuvaansa promoava Angelina Jolie on yllättänyt kuvaajat esiintymällä kerta toisensa jälkeen samantapaisessa asussa.

Nainen tuntuu viehtyneen erityisesti mustiin mekkoihin. Musta on aina tyylikäs valinta, mutta saman lookin toistaminen tilaisuudesta toiseen ei kenties ole se paras idea.

Kenties Jolie voisi huomauttaa asiasta myös stylistilleen, joka luultavasti on vastuussa asukokonaisuuksista.

Katso kuvat Angelinan ensi-iltatyylistä!

Angelina Jolie. Kuva: Wireimage/AOP

Angelina Jolie. Kuva: Wireimage/AOP

Näin samantapaisissa asuissa Jolie esiintyi Salt -elokuvan ensi-illassa Etelä-Koreassa (vas) ja Los Angelesissa (oik). Jopa neidon vilkutustyyli on samanlainen.

Angelina Jolie. Kuva: Wireimage/AOP

Angelina Jolie. Kuva: Wireimage/AOP

Etelä-Korealaiseen lehdistötilaisuuteen Jolie varustautui raskaalla nahkamekolla (vas.). Roikkuva, tunkkainen materiaali ei imarrellut naista parhaalla mahdollisella tavalla.

Yhtä peittävä kokonaisuus oli näyttelijän valinta Tokiossa pidettyyn ensi-iltaan. Mekko jätti rohkeasti jalan paljaaksi, mutta oli muuten todella pussittava valinta (oik.).

Angelina Jolie. Kuva: Wireimage/AOP

Angelina Jolie. Kuva: Wireimage/AOP

Japanissa ollessaan Jolie vaihtoi myös hameen housuihin, mutta väriä asussa ei nähty vieläkään (vas.). Tumma housupuvunomainen kokonaisuus oli ihanaa, keveää materiaalia, joka olisi kaivannut hieman väriä piristyksekseen.

On myös mahdollista, että Jolien lempiväri on musta. Nainen bongattiin mustassa minimekossa myös Japanin lentokentällä, eikä hän ollut siellä ainakaan edustustehtävissä.

MTV3/Helmi

Osittainen lähde: Celebitchy.com

Kuvat: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat