Angelina Jolie paljasti uuden elokuvaprojektinsa

Näyttelijä Angelina Joliella on kädet täynnä töitä, mutta silti hän on jo aloittamassa uutta työprojektia.

Hollywoodin superpari Angelina Jolie ja Brad Pitt menivät naimisiin elokuussa. Kuherruskuukauden sijaan Joliella on nyt kädet täynnä töitä.

Parhaillaan Jolie työstää kolmatta ohjaustyötään ja odottaa toisen ohjaustyönsä ensi-iltaa. Samalla hän on kuitenkin kertonut työstävänsä neljättä elokuvaansa.

Hello!-lehti uutisoi, että Joliella on työn alla Africa-elokuva, joka kertoo elefanttien salametsästäjiä vastaan taistelleen arkeologi Richard Leakeyn tarinan.

– Minulla on koko elämäni ajan syvä yhteys Afrikkaan ja maan kulttuuriin. Olin otettu Eric Rothin hienosta käsikirjoituksesta, Jolie on kommentoinut.

Elokuvan ohjaaja David Ellison on luottavainen Jolien ohjauksen suhteen.

– Angelina on uskomattoman lahjakas. Hän kääntää Eric Rothin käsikirjoituksen hienoksi projektiksi, jossa olen aina halunnut olla mukana.

Parhaillaan Oscar-palkittu Jolie häärää ohjaajana By The Sea -elokuvan kuvauksissa. Elokuvassa näytttelee Jolien aviomies Brad Pitt.

Debyyttinsä ohjaajana Jolie teki vuonna 2011 elokuvassa In The Land of Bloody and Honey ja hänen toinen ohjauksensa Unbroken saa ensi-iltansa joulukuussa.

Lue myös:

    Uusimmat