Mainos

Angelina Jolie keskeyttää elokuvansa kuvaukset Bosniassa

Ohjaajaksi ryhtynyt Angelina Jolie on kuvannut esikoiselokuvaansa Bosniassa, mutta joutuu jättämään kuvaukset kesken ankarien protestien takia.

Näyttelijästä ohjaajaksi loikannut Angelina Jolie on kuvannut esikoisohjaustansa Bosniassa tämän syksyn ajan, mutta kuvaukset näyttävät jäävän lyhyiksi. Elokuvaa on protestoitu voimakkaasti juonen takia.

Protesti sai alkunsa huhuista, joiden mukaan elokuva kertoo raiskaajan ja tämän uhrin välisestä suhteesta. Kun sodan aikana raiskattujen naisten yhdistys Bosniassa kuuli, että Jolien elokuvassa raiskattu uhri rakastuu raiskaajansa, he painostivat kaupungin viranomaisia kieltämään Jolieta kuvaamasta elokuvaansa.

Huhut osoittautuivat kuitenkin epätosiksi, sillä elokuva kertoo serbialaisesta miehestä ja bosnialaisesta musliminaisesta, jotka rakastuvat toisiinsa.

Jolie sai lupansa takaisin kolme päivää sitten, mutta elokuvan tuottaja Edin Sarkic sanoo, että Jolie päätti kuitenkin kuvata elokuvansa kohtauksia Unkarissa Bosnian sijaan. Alun perin oli tarkoitus, että Bosniassa kuvattaisiin kymmenen päivää, mutta kuvaukset kestävätkin vain kolme tai neljä päivää.

MTV3/Helmi

Lähde: Okmagazine.com

Kuva: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.