Angelina Jolie ja Brad Pitt: Yllätysvierailu Ranskaan

Maailman seuratuimmat rakastavaiset, näyttelijät Angelina Jolie ja Brad Pitt lomailevat Ranskassa. Lomalleen he ovat ottaneet mukaan myös pariskunnan lapset, femalefirst.co.uk -sivusto uutisoi.

Angelina Jolie ja Brad Pitt lomailevat Ranskassa. Pitt kuvaa parhaillaan elokuvaa Lontoossa, mutta pesue lensi kaupungista pikaisesti Le Torguetin kylään Ranskaan, jossa joukko vieraili kaupoissa ja kävi yhdessä syömässä.

Pariskunta vieraili myös lelukaupassa, jossa Jolie on käynyt lapsineen aikaisemminkin. Mukaan tarttui nukkeja, dinosaurus-leluja ja Barbie-nukkien vaatteita.

– En huomannut heidän vierailuaan. En osannut odottaa sitä, joten en edes tunnistanut heitä. Toivotin hyvää päivää kuten toivotan kaikille asiakkailleni, mutta sitten näin Brad Pittin. Pyysin häneltä nimikirjoitusta, myyjä kertoo.

– Angelina kävi liikkeessämme poikansa kanssa viime vuonna ja sen jälkeen liike on muuttanut, mutta he löysivät meidät siltikin. Hänen täytyy siis todella rakastaa kauppaa, myyjä iloitsee.

Pitt ja Jolie varjelevat lapsiaan julkisuudelta, mutta nyt tytär Vivienne astuu parrasvaloihin.Viviennekokeilee nimittäin ensimmäistä kertaa siipiään näyttelijänä. Tyttö esiintyy yhdessä äitinsä kanssa elokuvassa Maleficent.

– Angelina ajatteli, että kokemus olisi heille yhteinen hauska juttu. Muut lapset valittavat nyt Angelinalle ja Bradille että hekin haluavat roolinsa, lähde kertoo.

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja