Anette Olzon erotuskissaan: Vielä minä palaan!

Nightwish-bändin maanantaina jättänyt Anette Olzon päivitti yllättäen blogiaan vielä tiistaina.

Tieto Nightwish-bändin solisitin Anette Olzonin erosta kohautti maailmaa maanantaina alkuillasta. Bändi kertoi lehdistötiedotteessaan, että Anette Olzonin ja Nightwishin tiet eroavat ilman riitoja.

Anette Olzon kommentoi lähtöään yhtyeestä myös omassa blogissaan, jota laulaja on pitänyt siitä lähtien, kun tuli mukaan yhtyeen solistiksi vuonna 2007. Nyt kun laulaja ei ole enää Nightwishin solistina, ei hänellä ole kiinnostusta myöskään ylläpitää blogiaan ja kertoa kuulumisiaan yhtyeen faneille. Maanantaina Olzon hyvästeli faninsa blogissaan, mutta tiistaina blogiin oli yllättäen ilmestynyt uusi teksti.

Uusimmassa kirjoituksessaan Anette kertoo, miten otettu hän on ollut kaikista fanien sanoista. Olzon ei peittele tekstissään suuren muutoksen tuomia tunteita.

– Kiitos teille kaikki ihanat ihmiset. Olette kirjoittaneet niin ihanasti minulle ja olen itkenyt lukiessani tekstejänne ja sitä, miten te uskotte minuun, Anette kirjoittaa.

Olzon vihjaa kirjoituksessaan myös tulevaisuudesta.

– Tulen vielä palaamaan, mutta tarvitsen aikaa. Minun täytyy miettiä, miten ja mihin tulen vielä kirjoittamaan tai missä näyttäytymään. Saatte kyllä sitten tietää, sen lupaan!

Lisää aiheesta:

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat