Mainos

Andyn ja Angelan elämää seurataan MTV3-kanavalla

The McCoys Show nähdään tulevana kesänä.

Andy McCoyta ei tarvitse suomalaisille esitellä, mutta kaikki meistä haluavat tietää mitä hänen sekä hänen amerikkalaisen vaimonsa Angelan elämässä todella tapahtuu. Se onnistuu ensi kesänä, sillä MTV3-kanavalla alkaa taatusti yksi kesän suurimpia puheenaiheita nostattava sarja: The McCoys Show.

The McCoys Show seuraa Andyn ja Angelan räiskyvää perhe-elämää kaikkine kiemuroineen. Andy on pop-ikoni, karismaattisen lavasäteilyn omaava kitaristi ja lauluntekijä, kaikkien hörhöilijöiden kruunaamaton kuningas, mutta myös rocktähti joutuu elämässään arkisten asioiden ympäröimäksi. Myös rocktähden täytyy käydä kaupassa ja siivota. Myös rocktähdellä on välillä taloushuolia. Myös rocktähti voi lotota. Myös rocktähden perheessä hankitaan ajokortti. Mutta nämä arkiset asiat voivat olla valtavia spektaakkeleita, kun ne suorittaa kansainvälinen rocktähti rouvineen - sen The McCoys Show osoittaa.

Värikkäät ihmiset viettävät myös värikästä vapaa-aikaa. Sarjassa seurataan Andyn elämää Hanoi Rocks -yhtyeessä takahuoneperspektiivistä. Angelan pitkä kokemus musiikkimaailmassa ei jää huomaamatta, menettihän tämä rikkaan perheen tytär sydämensä rokille ja muusikoille jo teini-ikäisenä. The McCoys Show näyttää pariskunnan tapahtumarikkaan arjen, työn ja juhlan - tätä elämää ei voi sanoa tylsäksi.

Sarjan toteuttajat, Tuukka Temonen ja Tero Nikulainen, ovat innoissaan projektista: - Andy ja Angela ovat suurenmoisia ihmisiä. Heidän seurassaan arkiset paikat ja asiat muuttuvat henkeäsapaavan huikeiksi seikkailuiksi. Itsekin näkee kaiken uudessa valossa: lapsen silmin ja innolla. Jokainen hetki on täynnä yllätyksiä ja tämä lämmin huumori tulee varmasti ilahduttamaan katsojia, kunhan sarja pyörähtää suomalaisiin olohuoneisiin.

- Andy ja Angela ovat sellaisia persoonia, ettei heidän seurassaan pitkästy edes töitä tehdessä. He ovat synnynnäisiä esiintyjiä, se näkyy sarjassakin - puhetta riittää ja pienetkin asiat ovat makoisia draaman aiheita, Temonen ja Nikulainen kertovat.

MTV3-kanavalla uskotaan sarjan olevan menestys: - Viime vuoden lopulla toteutettu pilotti lupaa kutkuttavaa katsottavaa, iloitsee viihdepäällikkö Matti Paunio.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.