Andy McCoy kiukkuisena lehdessä: Chris on pervo seksiaddikti

Rokkikukko Andy McCoy tykittää takaisin Rytmi-lehden verkkosivuilla bändistä lähteneelle kitaristille Chris Shiflettille.

Shiflett kertoi Rumba-lehdessä lähteneensä yhtyeestä McCoyn huumeongelman takia. Kitaristin kommentit saivat aikaan melkoisen myräkän. McCoy loukkaantui syvästi miehen väitteistä.

– Koko juttu on käsittämätön. Siitä on nyt kymmenen vuotta, kun olen ollut viimeksi tekemisissä huumeiden kanssa. Ihmeellistä syyttää jostain sellaisesta, McCoy puhisee Rytmin haastattelussa.

Hanoi Rocksissa mainetta niittänyt McCoy myöntää kuitenkin syövänsä voimakkaita reseptilääkkeitä putoamisonnettomuudesta johtuviin jalkasärkyihin. Miehelle maistuu myös olut ja tupakka. Shiflettin lähtemisen syy on McCoyn mukaan kitaristin suhde suomalaisnaiseen. Tästä johtuen Shiflettin vaimo patisti miehensä kotiin.

– Chris on pervo seksiaddikti ja täytyy muistaa, että hän itse on parantuva huumeiden väärinkäyttäjä, joka on ollut puolitoista vuotta puhtaana. Sellaiset ihmiset ovat fanaattisia ja heidän mielestään buranakin on huume.

Aiemmin kerrottu tarina Shiflettin lapsen sairastumisesta ei ollut totta. McCoy harmitteli, että lasta käytettiin peittelynä. Mies paljasti myös, ettei Shiflett viihtynyt Suomessa.

MTV3 VIihdeuutiset myös Twitterissä,tutustu.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat