Mainos

Android houkuttelee MWC-vieraita pirtelöllä ja liukumäellä

Googlen Android-käyttöjärjestelmä on yksi Barcelonan MWC-mobiilitapahtuman hiteistä tänä vuonna. Useat eri valmistajat esittelevät messuilla kännyköissään ja tableteissaan kyseistä käyttöjärjestelmää.

Androidin omalla messuosastolla esitellään alustalle suunnattua monipuolista palvelutarjontaa. Androidin logosta tuttuja vihreitä robotteja on joka paikassa ja eri asuihin puettuina.

Osaston tunnelmasta on haluttu rakentaa letkeän rento. Täällä on mm. luultavasti messualueen ainoa kierreliukumäki, jota pitkin vieraat laskevat. Erillisestä baarista saa pirtelöitä, jotka on maustettu Androidin eri versioiden nimien mukaan: Vierailijoille tarjotaan Gingerbread-, Donut-, Cupcake- ja Honeycomb-pirtelöitä.

Informaatio- ja uutispalvelut näyttävät olevan vahvasti läsnä Androidin palvelutarjonnassa: Esittelytiloissa näkyvillä ovat mm. uutiskanava CNN, teknologiasivusto Wired, New Yorker sekä aikakauslehtikustantaja Time inc.

Alphonso Labs -yhtiön esittelijä Albert Lai esittelee uutisten ja syötteiden lukemiseen tarkoitetun Pulse News -sovelluksen toimintaa. Lai kertoo MTV3:n uutisille, että Pulsen avulla voi kätevästi lukea uutisia haluamistaan lähteistä helppokäyttöisen käyttöliittymän kautta. Luonnollisesti sovellukseen saa näkyville Facebook-statukset ja tietoja muista sosiaalisista verkostoista. Sovellus on visuaalisesti tyylikäs ja selkeä. Se on Lain mukaan ilmaiseksi ladattavissa Android Market -sovelluskaupasta.

Paikalla on myös lukuisia muita kiinnostavia sisällöntarjoajia, joista esimerkkinä paikannuspalvelua tarjoava Glympse. Glympsen sovelluksen avulla voi jakaa omat sijaintitietonsa ystävien ja kollegojen kanssa. Tietenkin paikalla on myös pelikehittäjiä ja paljon muuta.

Näyttelytilojen perusteella Google haluaa selvästi viestittää, että sen Android-käyttöjärjestelmä on nuorekas ja dynaaminen valinta - ja että siinä on myös ripaus pilkettä silmäkulmassa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.