Anastuksista epäilty pari pysäytettiin Helsingin satamassa

Pari syyllistyi Enontekiöllä polttoaineen anastamiseen. Lisäksi heidän ajoneuvostaan löytyi rajatarkastuksessa anastetuksi epäiltyä tavaraa.

Rajavartijat ovat pysäyttäneet Helsingin satamassa nuoren liettualaisparin, joka pyrki autolla Tallinkin Star-alukselle. Heidät pysäytettiin, koska heidän ajoneuvostaan löytyi rajatarkastuksessa anastetuksi epäiltyä tavaraa. Tavara on todennäköisesti peräisin Norjasta ja mahdollisesti Pohjois-Suomesta.

Parin autossa oli yhdeksän autoradio-cd-soitinta sekä yksi norjankielinen Tom Tom -navigaattori. Tavaroissa oli myös 120 Giletten partahöylänterää.

- Vastaavia tapauksia sattuu Helsingin satamassa viikoittain, Helsingin rajatarkastusosaston päällikkö, majuri Janne Piiroinen kertoi. Kiinni jääneiden määrä on Piiroisen mukaan suorassa suhteessa valvonnan määrään.

Liettualaiset ovat ilmeisesti tulleet Norjasta Pohjois-Suomen kautta Helsinkiin. Pari syyllistyi Enontekiöllä polttoaineen anastamiseen. He olivat tankanneet ja saman tien startanneet bensaa maksamatta.

Rajavartiolaitos jatkaa tapauksen tutkintaa.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat