Mainos

Analyytikot: Nokia yllätti

Uutistoimisto Reutersin haastattelemat analyytikot arvioivat Nokian osavuosituloksen tuoreeltaan selvästi odotuksia paremmaksi. Tulosta luonnehdittiin jopa hämmästyttävän hyväksi ja sen ennakoitiin lupaavan vahvaa kehitystä myös loppuvuodelle.

Opstockin Michael Schroderin mukaan varsinkin matkapuhelinpuoli yllätti myönteisesti, kun taas Network-liiketoiminnan kehitys oli kutakuinkin linjassa odotusten kanssa. Rauhoittavana tietona hän piti myös sitä, että Nokia piti ennallaan arvion markkinoiden tulevasta kasvusta.

Myös Aros Maizelsin Mika Paloranta katsoi tuloksen osoittavan, että Nokia on onnistunut kuluneen vuosineljänneksen aikana valtaamaan tuntuvasti lisää markkinaosuutta ja että saman linjan voi odottaa jatkuvan viimeisen neljänneksen aikana.

Ohman Fondkommissionin analyytikko Helena Nordman-Knutson arvioi, että Nokian verkkoliiketoimintojen hyvä tulos kertoo alan markkinoiden vahvuudesta, mikä voi tietää hyvää myös Ericssonin huomenna julkistettavan tuloksen kannalta. Ericssonille verkkopuoli on aiemmin ollut matkapuhelimia vahvempi alue.
(STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.