Mainos

Ampumisesta epäilty vahtimestari yhä pakosalla

Kuusankosken lauantaisesta ampumistapauksesta epäilty vahtimestari on jatkanut edelleen pakoaan. Hänen seurassaan on mahdollisesti toinen mies. EU:n pidätysmääräys tuli voimaan eilen.

Kuusankoskella lauantai-iltana sattuneesta ampumistapauksesta epäillyn Mikko Veikko Antero Hyppösen etsinnät jatkuivat edelleen tänään, rikoskomisario Timo Hagman kertoi.

Hyppönen on jatkanut edelleen pakoaan seurassaan mahdollisesti hoikka kapeakasvoinen nainen. Poliisi on etsinyt epäiltyä ja hänen mahdollista seuralaistaan koko maasta, mutta etenkin Etelä-Suomesta ja Kymenlaakson alueelta. Poliisi on saanut epäillyn liikkeistä runsaasti vihjeitä, joita se on tarkistanut. Toistaiseksi vihjeet eivät ole johtaneet pakoilijan löytymiseen. Kaikki vihjeet ovat Hagmanin mukaan tulleet kotimaasta.

Kouvolan käräjäoikeus vangitsi tiistaina poissaolevana Kuusankosken ampujaksi epäillyn vahtimestarin. Hyppösestä on myös EU:n pidätysmääräys, joka tuli voimaan eilen.

Vuonna 1978 syntyneen Hyppösen epäillään ampuneen käsiaseella Kuusankosken torilla sijaitsevan ravintolan ulkopuolella 29-vuotiaan kuusankoskelaismiehen. Uhri kuoli heti päähän osuneisiin luoteihin. Veriteolla oli useita silminnäkijöitä. Vahtimestari oli ollut työssä ravintolassa ja kuusankoskelaismies sen asiakkaana. Ampumista edelsi asiakkaan väkivaltainen käyttäytyminen ravintolassa. Välikohtauksen jälkeen ampujaksi epäilty poistui paikalta henkilöautolla.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.