Mainos

Ampumaradalla haavoittuneen kertomus tukee poliisin tutkintaa

Albertinkadun ampumaradan kolmoissurmasta epäillyn Sanna Sillanpään vangitsemista jatkettiin kahdella viikolla tänään Helsingin käräjäoikeudessa. Sillanpää oli itse läsnä oikeudessa. Hän kiistää yhä syytteen.

Ampumaradalla päähän haavoittunutta miestä on kuulusteltu sairaalassa. Poliisin mukaan miehen kertomus tukee poliisin tähänastista tutkintaa sekä tapahtumapaikalta haavoittumattomana paenneen todistajan kertomusta.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kari Tolvasen mukaan sairaalassa oleva todistaja ei muista tapahtumia yksityiskohtaisesti. Mies on yhä huonossa kunnossa, ja hänen jatkokuulustelunsa ei Tolvasen mukaan ole tarpeen.

Poliisi jatkaa epäillyn menneisyyden selvittämiseen liittyviä tutkimuksia. Tolvasen mukaan poliisin kuultavana on henkilöitä, jotka liittyvät epäillyn käyttäytymisessä paikannetun muutoksen aikaan 2-3 vuotta sitten.
Toukokuun puolivälissä tapaus siirtyy poliisilta syyttäjän syyteharkintaan, kertoo Tolvanen.

Sanna Sillanpäätä epäillään syylliseksi kolmeen murhaan ja kahteen murhan yritykseen Helsingin keskustassa sijaitsevalla ampumaradalla sunnuntaina 21. helmikuuta.
Lain mukaan epäillyn vangittuna pitämistä on käsiteltävä oikeudessa kahden viikon välein. (STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.