Ampumahiihtotähdelle napsahti rikostuomio – joukkuetoveri joutui härskin teon uhriksi

Ampumahiihdon kuusinkertainen maailmanmestari Julia Simon, 27, on tuomittu sakkoihin ja vahingonkorvauksiin korttipetoksesta. Simon oli varastanut joukkuetoverinsa Justine Braisaz-Bouchet'n pankkikortin ja tehnyt sillä verkko-ostoksia. Aiheesta kertoo La Stampa. 

Ranskalaiskaksikon välillä sähisi jatkuvasti viime kauden aikana. Nyt italialaislehti La Stampa, että Simon on tuomittu korttipetoksista. Sakon määrää ei ole mainittu, mutta hänet on tuomittu kahdesta petoksesta. Näistä toinen on kohdistunut Braisaz-Bouchetiin. 

Simon ja Braisaz-Bouchet olivat voittamassa viime helmikuussa MM-kultaa sekaviestissä ja viestissä Nove Mestossa. 

– Emme mene lomalle yhdessä, mutta kunnioitamme toisiamme, Simon sanoi aiemmin.

– Tutkinta on yksityinen asia ja sen ei pitäisi häiritä joukkuettamme eikä ampumahiihtoa. Kun tutkinta on valmis, niin puhun siitä, Braisaz-Bouchet totesi.

Kaksikko on kuulunut Ranskan kirkkaimpiin ampumahiihtotähtiin viime vuosina. Simon on kerännyt urallaan kuusi MM-kultaa, kolme MM-pronssia, yhden olympiahopean ja hän on voittanut maailmancupin kokonaiskilpailun kertaalleen.

27-vuotiaalla Braisaz-Bouchet'lla on kolme maailmanmestaruutta, kolme MM-hopeaa ja kolme MM-pronssia. Olympialaisissa on tullut yksi kulta ja yksi pronssi. 

 

Lue myös:

    Uusimmat