Mainos

Ampujan etsinnät jatkuvat Tampereella

Poliisi ei pidä ampujaa varsinaisesti vaarallisena sivullisille, mutta kehottaa silti kansalaisia välttämään kontakteja hänen kanssaan ja ilmoittamaan sen sijaan havainnoista poliisille.

Kahta ihmistä Tampereella ampunut mies on yhä karkuteillä. Myöskään ampuma-asetta ei ole löydetty. Poliisi julkaisi eilen miehen kuvan ja odottaa mahdollisia vinkkejä hänen liikkeistään. Myös normaali esitutkinta jatkuu täydellä teholla. Poliisi ei pidä miestä varsinaisesti vaarallisena sivullisille, mutta kehottaa kuitenkin välttämään kontakteja hänen kanssaan.

- Tämän tyypin tapauksissa ulkopuoliset ovat harvoin vaarassa. Rikoksesta on kulunut jo jonkin verran aikaakin. En kuitenkaan suosittele kansalaisille urotekoihin ryhtymistä. Asiointia miehen kanssa pitää välttää ja ilmoittaa havainnoista heti poliisille tai hätäkeskukselle, toteaa komisario Ismo Rajala Tampereen poliisista.

Tutkinnassa on selvinnyt, että välikohtaus johtui ilmeisesti liikeasioihin liittyvästä riidasta. Ampuja ja uhrit tunsivat toisensa yhteisten liikeasioiden kautta.

Aasialaissyntyinen 43-vuotias mies ampui eilen ennen puoltapäivää kahta ihmistä keskivartaloon. Uhrit loukkaantuivat vakavasti ja ovat sairaalahoidossa, mutta heillä ei ole välitöntä hengenvaaraa. Haavoittuneista vuonna 1983 syntynyt nainen on kiinalainen ja vuonna 1963 syntynyt mies suomalainen. Ampujaa haettiin Nekala-Viinikka-alueella parinkymmenen poliisipartion voimin.

Etsitty on noin 180 senttiä pitkä, tukeva ja pukeutunut tummaan housuun ja tummaan pikkutakkiin. Hänellä on ollut käytössään valkoinen Iveco-pakettiauto, jonka rekisterinumero on AFZ-341.

(MTV3-STT)

Yleisö voi ilmoittaa havainnoistaan poliisipäivystyksen numeroihin 0718745801 tai 0505633720.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.