Mainos

Ammuskelu haavoitti neljää Tukholmassa

Kolme ravintolan vahtimestaria ja yksi asiakas haavoittuivat ammuskelussa Tukholman Kungsträdgårdenissa ravintolan edustalla varhain aamulla. Heidän tilaansa kuvailtiin vakavaksi, muttei hengenvaaralliseksi.

Ensimmäiset tiedot kertoivat haavoittuneita olleen kolme, mutta ruotsalaislehtien mukaan heitä on yhteensä neljä. Vahtimestarit saivat ampumahaavoja jalkoihinsa, ja ainakin yksi heistä kärsi melkoisesta verenhukasta.

Tapahtumat saivat alkunsa jo alkuillasta, kun neljä miestä oli riidellyt vahtimestarien kanssa ravintolan edustalla ja uhannut palata kostamaan, mikäli heitä ei päästetä sisään. Miehet olivat myöhemmin palanneet, ja syntyneen käsirysyn aikana yksi miehistä oli alkanut ampua vahtimestareita.

Neljä laukausta


Silminnäkijöiden mukaan mies ampui neljä kertaa vahtimestareita kohti ja pakeni sitten paikalta juosten. Aseen hän viskasi matkan varrella pois. Hänen seurassaan oli ilmeisesti toinen mies.

Poliisi aloitti heti suuretsinnät ammuskelijan löytämiseksi. Pian välikohtauksen jälkeen poliisi pidätti kaksi miestä, jotka olivat olleet mukana alkuillan riitelyssä ja olivat paikalla myös ampumisen aikana. Toistaiseksi ei kuitenkaan tiedetä, onko jompikumpi heistä ampuja. Pidätettyjen kuulustelut aloitettiin lauantaina.

Ravintolan edustajien mukaan koko välikohtaus on tallentunut valvontakameran nauhalle, ja ampuja ja kolme muuta miestä voidaan tunnistaa sen perusteella. Etsitty mies on noin 20-25-vuotias.

(MTV3-STT-TT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.