Mainos

Ammattimalli vinkkaa: Rutiinit ja terveet elämäntavat kaunistavat

Ammattimalli ja Lumene-kasvo Emilia Järvelä luottaa kauneudenhoidossaan rutiineihin ja terveisiin elämäntapoihin. Hyvä ravinto ja liikunta ovat hänen arkensa peruspilarit.

Suomalainen vaaleaverikkö ja Elovena-tytön perikuva, 27-vuotias ammattimalli Emilia Järvelä on ottanut äidiltään oppia: ihonhoitorutiinit ovat olleet pienestä pitäen vankkumaton osa naisen arkea. New Yorkiin syksyllä asettunut tuore Lumene-kasvo tietää rutinoituneen ihonpuhdistuksen tärkeyden ulkonäköään hellivälle.

– Äitini on ollut aina aktiivinen ihonhoitaja. Olen pienestä pitäen ollut kiinnostunut äidin purkeista ja udellut, mitä mikäkin sisältää, nainen paljastaa hymyillen.

Ohjenuoraksi ihonhoitoon nainen alleviivaa aamu- ja iltarutiinit, joista kertoo itse pitävänsä kiinni olipa sitten kotona, rentoutumassa mökillä tai työmatkalla. Luonnossa vapaa-ajallaan viihtyvä nainen korostaa myös terveellisesti ja monipuolisesti syömisen, veden juomisen ja luonnon antimien nauttimisen tärkeyttä kokonaisvaltaisessa kauneudenhoidossa.

– Lähipiiristäni löytyy muun muassa vitamiinipitoisuudessaan vertaansa vailla olevan tyrnin kannattajia. Tyrnimarjat aamulla syötynä ovat melkoinen ihme-eliksiiri! Emilia hehkuttaa.

Haaveena jooga ja taistelulajit

Säännöllisen ihonhoidon ja oikean ruokavalion lisäksi Emilia pitää kauneuttaan yllä liikunnalla ja ulkoilulla.

– Yleensä kävelen aina paikasta toiseen aikataulujen sen salliessa ja valitsen mieluummin ulkoilman kuin treenaamisen sisätiloissa – happi tekee hyvää! Lenkkarit mahtuvat matkalaukkuun mukaan ja lenkille pääsee missä vain, hän vinkkaa.

Kiireisen mallin haaveena on joogan aloittaminen New Yorkissa.

– Olen kuullut joogaamisesta niin paljon hyvää, että se olisi hyvä vastapaino hektiselle reissaamiselle. Toisaalta jokin taistelulajikin voisi olla mielenkiintoinen harrastus, jossa voisi kehittyä aina vain paremmaksi. Monipuolisuus on liikunnassa minulle olennaista – se pitää mielen ja kropan hereillä!

Liikunnallisten harrastusten lisäksi Emilialla on intohimoinen suhde ruokaan.

– Rakastan laittaa ruokaa ja kokeilla uusia juttuja keittiössä. Myös lukeminen ja taide ovat tärkeitä virikkeitä minulle. Olen vuosien varrella oppinut nauttimaan yksin olemisesta; tykkään viettää paljon aikaa itsekseni ja rauhoittua. Työni on niin sosiaalinen ja tapaan koko ajan uusia ihmisiä – paitsi koti-Suomessa, jossa työskentelen usein samojen tiimien kanssa – että rauhoittuminen tekee hyvää.

Meikkisivellin kädessä syntynyt?

Kauneuden parissa uraansa luovalla ammattimallilla on meikkaamisesta ja itsensä ehostamisesta jo vahva osaaminen. Emilia toteaa vuosien opin ja oman kiinnostuksen tuoneen tulosta. Sivellin pysyy kädessä ja kosmetiikkatuotteiden maailma tuntuu omalta.

– Olen aina ollut sitä mieltä, että nainen saa olla huoliteltu ja kaunis. Meikkaaminen on minulle tapa ilmaista itseäni ja naisellisuuttani. Kaunistautuminen on tärkeää ja ihana vastapaino meikittömille päiville, jolloin iho saa hengittää ja levätä.


Artikkelin tarjoaa:LUMENE

Artikkelin tarjoaa:LUMENE

Kuvat:LUMENE, Paparazzi Model Management

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja