Mainos

Amfetamiinia oluttölkeissä Virosta Suomeen

Espoon poliisi tutkii törkeää huumausainerikosta, jossa Virosta tuotiin kolme kiloa oluttölkkeihin pakattua amfetamiinia. Aine tuotiin helmikuussa.

Espoolaisperhe löysi Länsisatamasta terminaalin penkiltä olutlaatikon, joka ei näyttänyt kuuluvan kenellekään. Se luuli laatikkoa hylätyksi ja vei sen kotiinsa. Perheen 16-vuotias poika otti muutaman tölkin evääksi lähtiessään kotihippoihin, missä hän löysi oluttölkin sisältä pussin, jossa oli jauhetta. Perheen äiti otti yhteyttä Espoon poliisiin.

Olutlaatikossa oli 12 tölkkiä, jotka sisälsivät amfetamiinia. Samassa laatikossa oli myös olutta sisältäviä oluttölkkejä. Poliisi pitää mahdollisena, että olutlaatikko oli jätetty penkille siksi, että sivulliset veisivät sen tullin ohi, eivätkä salakuljettajat jäisi kiinni. Tullin jälkeen sivulliset olivat päässeet katoamaan.

Espoon poliisi opastaa, ettei kenenkään pidä poimia mukaansa "löytötavaraa" eikä suostua kuljettamaan tuntemattoman maahantuomia tavaroita tullin ohi. Poliisi ei usko hevillä selityksiä, joiden mukaan huume on juuri äsken löytynyt penkiltä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.