Mainos

Amerikkalaismiehet tuomittiin pukeutumaan kana-asuun

Kolme miestä oli yrittänyt ostaa seksipalveluja. Jutun käsitellyt tuomari on kuuluisa epätavallisista tuomioistaan.

Kolme amerikkalaismiestä on tuomittu perjantaina pukeutumaan kirkkaankeltaiseen kana-asuun, koska he olivat yrittäneet ostaa seksipalveluja.

Painesvillen tuomari Michael Cicconetti suostui peruuttamaan miesten 30 päivän vankeustuomiot, jos nämä käyttäisivät kana-asua kolmen tunnin ajan. Lisäksi miesten piti kantaa kylttiä, jossa luki "Ei kanalaa Painesvillessä".

Asu ja kyltti viittaavat "World Famous Chicken Ranch" -nimiseen ilotaloon Nevadassa, jossa seksipalvelujen ostaminen on laillista.

Yksi tuomituista kuvaili rankaisua "hyvin nöyryyttäväksi, hyvin noloksi". Kaupungin ehdonalaisvalvojan David Washlockin mukaan tuomiossa olikin kyse sekä oikeuden toteutumisesta että julkisesta nöyryytyksestä.

Nyt tuomitut miehet olivat yrittäneet ostaa seksipalveluja valeasuiselta poliisilta aiemmin tänä kesänä.

Tuomari Cicconetti on tunnettu Yhdysvalloissa epätavallisista tuomioistaan. Hän esimerkiksi tuomitsi poliisia siaksi nimitelleen miehen seisomaan karsinassa olleen sian vieressä ja pitelemään kylttiä "Tämä ei ole poliisi". Jeesus-lapsen patsaan varastanut pariskunta joutui puolestaan pukeutumaan Mariaksi ja Joosefiksi sekä kävelyttämään aasia.

(MTV3-AP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.