Mainos

"Amerikkalainen yleisö haluaa vain nähdä elämäni onnenpotkut"

Roswell ja Greyn anatomia -sarjoista tuttu näyttelijä puhuu äitiydestä.

Roswell ja Greyn anatomia -sarjoissa näytellyt Katherine Heigl kertoo popeater.comissa äitiydestä. Naisen adoptiotytär Naleigh on toipunut sydänongelmistaan hyvin.

– Monet lapset eivät löydä kotia, koska he ovat "erityisten lasten" listalla, vain siksi, että heidän äitinsä tupakoi kuukauden ajan tietämättä, että on raskaana. Se ei ole mitään sellaista, mistä ei voisi selvitä, Heigl sanoo.

Heiglin roolihahmo opetteli hoitamaan yksivuotiasta samalla, kun hän harjoitteli samaa taitoa tosielämässä. Yhdistelmä tuntui "hullulta".

– Kun vietin aikaa niiden ihanien, lapseni osaa esittävien kolmosten kanssa, tunsin huonoa omaatuntoa. Vietin enemmän aikaa heidän kuin oman lapseni kanssa. Se särki sydämeni, Heigl sanoo.

Suorasukainen äidin tyttö

Wireimage/AOP

Heigl itse tunnustaa olevansa "äidin tyttö". Nainen ei omien sanojensa mukaan ole koskaan irrottautunut äidistään, muttei häpeä sitä, vaan kertoo äitisuhteen pelastaneen henkensä.

Heigl kasvatettiin puhumaan tunteistaan suoraan, ja häneltä kesti monta vuotta oppia, etteivät kaikki arvosta suoraa puhetta.

– Joskus tuntuu, että amerikkalainen yleisö haluaa vain nähdä elämäni onnenpotkut. He eivät halua tietää arjesta. Se pilaa fantasian. On laimeaa sanoa, että olen vain normaali tyttö, mutta minä olen.

MTV3/Helmi

Lähde: Popeater.com

Kuvat: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.