Mainos

Amerikkalainen koulupoika ampui opettajan

Neljätoistavuotias amerikkalainen koulupoika ampui koulujuhlissa opettajan ja haavoitti lisäksi kahta luokkatoveriaan ja toista opettajaa. Kohtalokas ammuskelu sattui Edinboron pikkukaupungissa Pennsylvanian osavaltiossa eilen illalla paikallista aikaa.

Poliisin mukaan Andrew Jerome Wurst ampui ensin kuolettavasti 48-vuotiasta luonnontieteiden opettajaa John Gillettea juhlaravintolan terassilla. Tämän jälkeen pienikaliiberisella pistoolilla aseistautunut Wurst ryntäsi juhlasaliin ja ammuskeli ympärilleen, jolloin kaksi 14-vuotiasta poikaa haavoittui lievästi. Yksi luodeista raapaisi myös naispuolista opettajaa.

Gillette kuoli heti saamiinsa vammoihin. Haavoittuneet koulupojat saivat ensiapua läheisessä sairaalassa, kun taas naisopettajan vamma ei vaatinut sairaalahoitoa.

Wurst pidätettiin heti ammuskelun jälkeen ja häntä odottaa murhasyyte ja lukuisia muita syytteitä. Teon motiivit eivät olleet heti selvillä, mutta osa juhliin osallistuneista koululaisista kertoi Wurstin sanoneen, että hän halusi tehdä tanssi-illasta "unohtumattoman".
(STT-DPA-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.