American Idol -tähti säväytti glamour-mekossa

Räppäri Nicki Minaj tunnetaan niukoista ja räväköistä asuista. Tällä kertaa artisti yllätti pukeutumalla oikeaan iltapukuun musiikkigaalan punaisella matolla.

Nicki Minaj siisti imagoaan viikonloppuna American Music Awards -tapahtumassa. Tuleva American Idol -juontaja oli valinnut juhla-asukseen kirkkaankeltaisen iltapuvun. Sama keltainen mekko nähtiin pari kuukautta aiemmin Moderni perhe -tähti Julie Bowenin yllä Emmy-gaalassa.

Minaj on tyypillisesti nähty punaisella matolla joko hyvin niukoissa asuissa tai vastaavasti koko naisen peittävissä kaavuissa. Hänellä on usein mukanaan myös leluja ja muita koristeita. Viikonloppuna Minaj luotti villiin, vaaleaan tukkaansa, kirkkaaseen mekkoon ja rajuun poseeraukseen.

Neonkeltainen mekko toi molemmille tähdille onnea palkintojenjaossa. Minaj voitti American Music Awardseissa parhaan hiphop-artistin ja parhaan hiphop-levyn palkinnot. Bowen puolestaan nouti Emmy-gaalasta parhaan naissivuosapalkinnon ja parhaan komediasarjan palkinnon yhdessä muiden Moderni perhe -tähtien kanssa.

Katso kuvat Minajin juhlatyylistä: Nicki Minaj säväytti glamour-mekossa

AMERICAN IDOL alkaa Subilla 2. päivä helmikuuta klo 18.00.

MODERNI PERHE Subilla maanantaista perjantaihin klo 19.30.

(Sub)

Lue myös:

    Uusimmat