Mainos

Amer kiistää huhut Atomicin myynnistä

Amer-yhtymästä kiistettiin tänään Itävallan lehdistössä esiintyneet arviot, joiden mukaan Amer olisi myymässä talviurheiluvälineitä valmistavia Atomic-yhtiöitä. Amerin mukaan yhtiöt eivät ole myynnissä, ja yhtymä on jo aloittanut toimet Atomicin tappiollisen tuloskehityksen kääntämiseksi nousuun.

Amerin mukaan Atomicin viime vuoden kehno tulos on ollut yhtymälle selkeä pettymys, mutta sen sijaan Wilsonin ja Amer-Tupakan suunniteltua parempi tuloskehitys parantaa koko konsernin tulosta selvästi edellisestä vuodesta.

Amerin tappio rahoituserien jälkeen oli vuodelta 1996 234 miljoonaa markkaa. Suksia ja rullaluistimia valmistavan Atomicin osuus tappiosta oli 54 miljoonaa. Atomic-yhtiöiden osalta vuoden 1997 tulos on huonompi kuin edellisenä vuonna.

Amerin toimitusjohtaja Roger Talermo toisti lokakuussa julkistetussa osavuosikatsauksessa koko yhtymän tuloksen paranevan oleellisesti edellisvuodesta, mutta jäävän edelleen tappiolliseksi. Tämänpäiväisten tietojen mukaan viime vuoden tulos ei olennaisesti poikkea tästä ennusteesta.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.