Mainos

Amer ei aio myydä Atomicin suksitehdasta

Urheiluvälineitä valmistava Amer-yhtymä on saamassa loppuun rullaluistimia, lumilautoja, suksia, monoja ja siteitä valmistavan Atomicin saneerauksen. Tervehdyttämisprosessin myötä Amer päätti teettää rullaluistimet alihankintana Aasiassa.

Amer aloitti raskaasti tappiollisen Atomin saneerauksen viime vuonna. Saneeraus koski rajusti Köflachin tehdasta, jonka 350:sta henkilöstä vain 60 on jäljellä. He jatkavat tehtaan kenkätuotantoa. Amerin mukaan Köflachin saneeraus aiheutui paljolti rullaluistinten myynnin ja menekin laskusta. Lisäksi tehtaan teknologia ei sovellu uusiin pehmeäkenkäisiin luistimiin. Siksi Amer päätti teettää uudet pehmeäkenkäiset mallit kokonaisuudessaan alinhankintana Aasiassa.

Amerin toimitusjohtajan Roger Talermon mukaan Atomic pääsee saneeraustoimien ansiosta liiketoiminnan tappioistaan ensi vuonna.
-Vastoin Itävallassa liikkuvia huhuja Amerilla ei ole aikomusta myydä suksitehdasta, Talermo sanoo.

Atomic on ollut Amerilla runsaat kolme vuotta. Ensimmäisenä vuonna yhtiö ei aiheuttanut tappioita, mutta 1996 tulos painui miinukselle. Atomicilla ei ole tuotantoa Itävallan ulkopuolella.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.