Mainos

Ambulanssinkuljettaja kuoli kolarissa kolmostiellä

Raesateen piiskaamalla tieosuudella tapahtunut kolari vaati yhden ihmisen hengen. Neljä loukkaantunutta vietiin sairaalaan.

Ambulanssinkuljettaja on kuollut kahden auton törmäyksessä kolmostiellä Hämeenlinnan pohjoispuolella. Onnettomuudessa loukkaantui lisäksi neljä ihmistä, jotka kuljetettiin Kanta-Hämeen keskussairaalaan.

Moottoritien liikenne Jutikkalan ja Iittalan liittymien välillä meni onnettomuuden ja pelastustöiden vuosi poikki iltapäivällä puoli kolmen aikaan, ja tie avattiin uudelleen hieman ennen iltakuutta.

Tieturma katkaisi Hämeenlinnanväylän liikenteen sekä etelään että pohjoiseen, ja poliisi ohjasi liikenteen ohi turmapaikan vanhalle kolmostielle. Moottoritien liikenne pohjoiseen avattiin parin tunnin kuluttua. Tutkijalautakunnan työ ja onnettomuuspaikan raivaus ja puhdistus kesti tästä vielä tunnin ennen kuin liikenne myös etelään voitiin avata, kerrotaan Tiehallinnon Tampereen päivystyksestä.

Onnettomuuspaikalla Kalvolassa satoi puoli kolmen aikaan iltapäivällä rakeita. Alustavien tietojen mukaan ambulanssi törmäsi liukkaalla tiellä päin pakettiautoa tuhoisin seurauksin. Sairasauto oli matkalla Tampereelta Hämeenlinnan suuntaan ilman potilasta. Samaan suuntaan ajanut henkilöauto suistui tieltä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.