Alyssa Milano: Poika tuli!

Näyttelijä Alyssa Milano ja agenttipuoliso David Bugliari toivottivat esikoisensa tervetulleeksi maailmaan keskiviikkona 31.8.2011.

38-vuotiaan näyttelijä Alyssa Milanon ja hänen miehensä, Hollywood-agentti David Bugliarin esikoinen syntyi maailmaan keskiviikkona 31.8.2011. Poika sai nimekseen Milo Thomas Bugliari.

– Alyssa ja hänen aviomiehensä David ylpeänä ilmoittavat poikansa, Milo Thomas Bugliarin syntyneen. Poika syntyi aamulla 31. elokuuta ja hän painoi syntyessään 3,2 kiloa ja oli 48 senttiä pitkä, kertoo tähden edustaja.

Siskoni on noita -tähti jakoi iloisen uutisen myös Twitter-profiilissaan ja kiitti fanejaan onnitteluviesteistä.

– Kiitos kaikista hyvistä toivotuksista, joita olette osoittaneet pojalleni Milolle. Sydämeni on kasvanut kolminkertaiseksi. Rakastan häntä enemmän kuin kaikissa maailman puissa on lehtiä, Milano hehkutti.

Milano ja Bugliari avioituivat elokuussa 2009. Kaunotar tiesi saavansa pojan raskausajan loppuvaiheessa, mutta kieltäytyi valitsemasta tälle nimeä, ennen kuin tapaisi hänet.

– Meillä on ehdolla kolme nimeä. Olen kuullut niin monta tarinaa ihmisistä, jotka valitsevat nimen ja sitten vauva ei näytäkään sen nimiseltä. Joten me odotamme, kunnes näemme lapsen. Joka tapauksessa valitsemme italialaishenkisen nimen, joka sopii Bugliari-sukunimen kanssa, Milano on kertonut aiemmin.

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja