Mainos

Älypuhelinkilpailu kiihtyy - Sony mukaan pelikoneensa kanssa

Kilpailu älypuhelinmarkkinoiden herruudesta yltyy, kun markkinaykkönen iPhone saa jatkuvasti uusia kilpailijoita. Nyt myös Sony aikoo mukaan kilpailuun suositun Playstation-pelikonsolinsa avustuksella.

Sony on kehittänyt puhelimen ja kannettavan pelikoneen hybridin, joka todennäköisesti julkaistaan markkinoille ensi vuonna. Engadget-sivusto kertoo prototyyppivaiheessa olevan laitteen saavan oman pelivalikoiman, jota voi laajentaa lataamalla Sonyn palvelusta uusia mobiilipelejä.

Sony turvautuu siis samaan kikkaan kuin sen kovin pelikonsolimarkkinoiden kilpailija Microsoft, jonka älypuhelimissa on XBox Live -peliyhteisölinkitys.

Ensimmäiset Windows Phone 7 -järjestelmän älypuhelimet julkaistiin viime viikolla, vain muutama viikko Nokian N8-puhelimen jälkeen.

Uutistoimistot: Älypuhelinongelmat tuhosivat LG:n tuloksen

STT ja Reuters kertovat maailman kolmanneksi suurimman matkapuhelinvalmistajan LG:n menestyneen heikosti heinä-syyskuussa.

Korealaisyhtiön matkapuhelinyksikkö menetti asemiaan ja sen tappio syveni, koska yhtiö kärsii heikosta kilpailukyvystä älypuhelimissa.

LG:n matkapuhelinyksikön tappio nousi vajaaseen 200 miljoonaan euroon. Katteet putosivat 10 prosenttia miinukselle.

Analyytikkojen mukaan LG:n mallisto on sellaisessa jamassa, että toipumista on odotettavissa aikaisintaan ensi keväänä.

Yhtiö panee toivonsa kahteen tässä kuussa esiteltyyn älypuhelinmalliin, joista toisen käyttöjärjestelmänä on nopeasti yleistyvä Android ja toisen Microsoftin Windows.

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.