Mainos

Älykortin asiantuntijat Helsinkiin

Älykorttien tuomat tulevaisuudennäkymät ja ongelmat ovat puntarissa 4.-6. syyskuuta Helsingissä järjestettävässä asiantuntijakongressissa. Kahdeksas kansainvälinen älykorttitapahtuma Escat 1996 tuo Kalastajatorpalle osanottajia yli 20 maasta.

Kongressissa saadaan läpileikkaus älykortin sovellutuksista ja tuodaan esille alan tuoreimmat sovellutukset. Asiantuntijapaneeleissa keskustellaan mm. elektronisesta, "älykkäästä" rahasta ja yritetään etsiä vastausta kysymykseen, onko raha älykkäämpi kuin käyttäjät. Pohdintaa synnyttää myös ns. "Iso Veli tai Pikkuserkut" -ongelma eli se, aiheuttavatko korttien tietojärjestelmät uhkia yksityisyydelle ja turvallisuudelle.

Escat 1999 -kongressiin osallistuu muun muassa johtaja Graeme Hutchinson Barclays Bank PLC:stä Englannista. Pankin kehittämä älykorttisovellutus palkittiin viime vuoden kongressissa parhaana ja innovatiivisimpana älykorttiratkaisuna.

Muita huippuasiantuntijoita ovat Arlen Lessin ja John Tunstall Yhdysvalloista, Michael Hegenbarth Saksasta sekä Jacek Biskupski Puolasta. Kongressin avaa liikenneministeri Tuula Linnainmaa.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.