Mainos

Alprintille uusi toimitusjohtaja

Alma Media -konsernin painotoiminnan järjestelyissä on tehty johtajanimityksiä keskeisille paikoille.

Alma Media

Alma Median Alprint Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Heikki Salonen. Hän toimii lisäksi Alprintin suurimmaan yksikön, Tampereen Raholan johtajana. Alprintin aiempi vetäjä, Alma Median varatoimitusjohtaja Risto Takala siirtyy vastaamaan Alma Median konsernipalveluista ja kiinteistöjen jalostamisesta.

Alpressin sanomalehtipainojen tuotantojohtaja Reijo Kuosmanen siirtyy myös Raholan yksikköön. Raholan tuotannosta vastaa jatkossa tuotantojohtaja Juha Turunen.

Alma Median toimitusjohtaja Matti Packalen sanoo, että järjestelyt tehostavat Alprintin organisaatiota ja johtamista. -Olemme koonneet yksikön johtoon konsernin kokeneimmat graafisen teollisuuden ammattilaiset, joilla on yhteensä kymmenien vuosien kokemus, Packalen sanoo.

Alma Media on pyrkinyt vapauttamaan kiinteistöistä pääomia ydinliiketoimintaansa. Konsernin keskeisimmät kiinteistöt sijaitsevat Pasilassa, Vantaan Kaivokselassa ja Tampereen Sarankulmassa.

Alprintin toimintoja on järjestelty uudelleen vuodesta 1998 alkaen. Tampereen Raholan yksikön palveluksessa työskentelee runsaat 300 henkeä. Alprintin vajaan 500 miljoonan markan liikevaihdosta Raholan osuus on kuluvana vuonna noin kaksi kolmasosaa.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.