Mainos

Alpress pysyttelee Suomessa

SanomaWSOY:n kilpailija Alma Media aikoo jatkossakin pitää tiukasti kiinni kotimaisesta omistuksestaan. Yhtiön sanomalehdet kuuluvat Alpress-yksikköön, joka koostuu Iltalehden lisäksi viidestä paikallislehdestä, viidestä maakuntalehdestä ja joukosta paikallislehtiä. Näkyvin maakuntalehdistä on tamperelainen Aamulehti.

-Kyllä me olemme vahvasti maakuntalehtien kustantaja, eikä meillä ole aikeita pienentää ketjua. Päinvastoin sitä kehitetään edelleen, Alpressin toimitusjohtaja Hannu Olkinuora sanoo. Hänen mukaansa yhtiöllä ei ole kiinnostusta levittäytyä ulkomaille, vaan suomalaiset sanomalehdet ovat toinen sen tukijaloista sähköisten viestinten lisäksi.

Entä olisiko yhtiöllä kiinnostusta lisätä omistustaan Suomen maakuntalehdissä, jos SanomaWSOY:n suunta on toinen? -Nämä asiat ratkotaan aina tapauskohtaisesti, mutta periaatteessa pyrimme olemaan sanomalehdille houkutteleva partneri, Olkinuora vastaa.

-Eri tasoilla käydään jatkuvasti tämänsuuntaisia keskusteluja. Ylipäätään Olkinuora uskoo Suomen sanomalehtien ketjuuntumisen jatkuvan edelleen.

(STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.