Mainos

Alppisurmiin liitetyllä miehellä harvinainen kypärämalli

Ranskan poliisi on julkaissut luonnoskuvan mieshenkilöstä, jolla saattaa olla osuutta Alpeilla viime syksynä tapahtuneeseen neljän henkilön joukkosurmaan.

Kaksi silminnäkijää on kertonut havainneensa parrakkaan moottoripyöräilijän parkkialueella, joka sijaitsee lähellä surmapaikkaa.

Irakilaistaustaisen brittiperheen al-Hillin isä, äiti sekä äidinäiti ammuttiin kuoliaaksi lähellä Chevalinen kylää 5. syyskuuta vuonna 2012. Lisäksi paikalle ilmeisesti sattumalta osunut ranskalaispyöräilijä löytyi surmattuna läheltä muita uhreja. Al-Hillin perheen 7- ja 4-vuotiaat tyttäret selvisivät hyökkäyksestä hengissä, tosin vanhempi tyttäristä vakavasti loukkaantuneena. Poliisi uskoo, että surmien tekijänä oli palkkamurhaaja.

Poliisi on keskittynyt viimeaikaisissa tutkimuksissaan parkkialueella havaittuun parrakkaaseen moottoripyöräilijään - ja erityisesti tämän hyvin harvinaiseen tummaan tai mustaan kypärään. Kyseinen, GPA-yhtiön kypärä avataan erikoisesti sivulta, leuan kohdalta. GPA on valmistanut tätä mallia tummana tai mustana ainoastaan 8000 kappaletta, kertoo The Guardian.

Poliisi on käynyt tutkimuksissaan läpi surmapaikan lähettyvillä asuvat henkilöt, jotka omistavat erikoismallisen kypärän. Myös nettihuutokauppa eBaysta tehdyt GPA:n kypäräostokset on haravoitu läpi ilman tulosta.

Poliisi pitää myös mahdollisena, ettei moottoripyöräilijämiehellä ole osuutta joukkosurmiin, mutta että hänellä saattaa olla merkittävää silminnäkijätietoa hyökkäyksestä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.