Mainos

Alma on selvittänyt syksystä pohjoismaisia tv-järjestelyjä

Mediakonserni Alma Media kertoi tänään yhtiön selvittäneen syksystä asti, miten se voisi osallistua televisiotoiminnan mahdollisiin toimialajärjestelyihin Pohjoismaissa. Alman hallitus antoi selvitystyön yhtiön toimivalle johdolle ja investointipankki Mandatumille jo 22. marraskuuta.

Alma muistutti alalla tapahtuneen useita muutoksia. Näistä esimerkkinä se mainitsi Tanskan TV2:n yksityistämisen ja norjalaisen Schibstedin tiistaisen ostotarjouksen Almasta. Alma Media omistaa suomalaisen MTV3:n. Alma on myös Ruotsin TV4:n suuri omistaja. TV4 sai tänään jatkoa toimiluvalleen, mikä oli viestintäjohtaja Ahti Martikaisen mukaan syy kaikkien omistajien informointiin.

Alman pörssitiedotteessa korostettiin, että selvitystyössä haetaan vaihtoehtoja, joilla Alma Median kaikkien osakkeenomistajien etu tulee parhaalla tavalla huomioiduksi mahdollisissa toimialajärjestelyissä. Sijoittajien näkemyksen mukaan Alma halusi ulostulollaan vain osoittaa, ettei se ole istunut toimettomana katsomassa pirstaleisten pohjoismaisten markkinoiden kehitystä. Mitään uutta tietoa siinä ei ollut. Alma Media on STT:n suurin omistaja.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.