Mainos

Alma Medialta laajakaistasisältöjä Internetiin

Alma Media avaa adsl-tekniikkaan perustuvat laajakaistayhteydet kotitalouksiin yhteistyössä dataoperaattori KPNQwestin ja laitetoimittaja Ciscon kanssa. Laajakaistayhteydellä jaetaan sisältöjä kuluttajamarkkinoille.

Laajakaistayhteyksien pilottikäyttö alkaa syksyn aikana ja markkinointi ensi vuoden alussa. KPNQwest ja Cisco pitävät Suomea kiinnostavina edelläkävijämarkkinoina kuluttajien laajakaistapalveluille mm. edistyksellisen lainsäädännön ja korkeiden Internet-liittymien vuoksi.

Alma Media on Suomen johtava uuden median sisällön tuottaja, jonka verkkopalveluilla on eniten käyttäjiä Suomessa. Aktiivikäyttäjien määrä ylitti elokuussa 700 000 käyttäjän rajan.

Adsl-liittymä laajentaa MTV3:n Internet-palveluja

Adsl-liittymä laajentaa MTV3:n tarjoamaa Internet-liittymää, jonka vastaanotto markkinoilla on ollut hyvä. Laajakaistaisen verkkoyhteyden kautta kotitaloudet pääsevät mm. uusimuotoiseen digitaaliajan interaktiiviseen televisioon, josta ensimmäisenä esimerkkinä on MTV3:n markkinoille tuotavat laajakaistasisällöt. Liittymä on kuluttajan ja kansalaisen kanava niin asiointi- kuin viihdepalveluihin.

Aluksi palvelu kattaa pääkaupunkiseudun keskeiset alueet, jonka jälkeen se laajenee kysynnän mukaan. Tällä hetkellä ADSL-liittymiä on Suomessa yrityskäytössä muutamia tuhansia kappaleita.

Cisco Systems on maailman johtava Internet-järjestelmien toimittaja. Valtaosa maailmanlaajuisen Internet-verkon liikenteestä kulkee Ciscon järjestelmien välittämänä. KPNQwest on johtava eurooppalainen Internet-pohjaisten tiedonsiirtopalvelujen tarjoaja, jolla on oma Eurorings-runkoverkko.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.