Mainos

Alma Media yt-neuvotteluihin - kuudesosan työpaikat vaarassa

Viestintäkonserni Alma Media saattaa vähentää aluelehdistään jopa 135 työntekijää. Se on kuudesosa niiden koko henkilöstöstä.

Alma Aluemediassa alkavat yt-neuvottelut koskevat yhteensä 810:tä ihmistä, konserni tiedottaa. Aluemediaan kuuluvat Aamulehti, Satakunnan Kansa, Lapin Kansa, Pohjolan Sanomat ja Kainuun Sanomat sekä 29 paikallis- ja ilmaisjakelulehteä.

Yt-neuvottelut eivät koske Kauppalehteä ja Iltalehteä.

Konserni perustelee leikkauksia sillä, että aluelehdissä tehdään tämän vuoden aikana merkittävä muutos, joka tiivistää niiden välistä yhteistyötä. Siksi kaikkien toimintojen, muun muassa paikallisen ja yhteisen sisältötuotannon, toimintatavat suunnitellaan uudelleen.

- Voimme taata tulevaisuutemme vain tiedon jalostusarvoa ja laatua nostamalla, ja siihen pääsemme vain tiivistämällä lehtiemme välistä yhteistyötä kaikilla osa-alueilla, Alma Aluemedian johtaja Kari Juutilainen perustelee yhtiön tiedotteessa.

Mahdolliset vähennykset kohdistuvat lehtien kaikkiin henkilöstöryhmiin. Irtisanomisuhan alaisille voidaan tarjota irtisanomispaketteja.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.