Mainos

Ällistys lentokentällä – naisen muffinssi takavarikoitiin turvallisuusuhkana

Yhdysvalloissa lentokenttäviranomaisten toiminta on jälleen noussut ihmettelyn kohteeksi turvatarkastajan takavarikoitua matkustajalta tämän leivoksen turvallisuushkana.

Bostonista Las Vegasiin matkaava Rebecca Hains koki lentokentällä yllätyksen, kun tämän mukanaan kuljettama muffinssi ei läpäissytkään turvatarkastusta.

Turvatarkastuksista vastaavan TSA:n viranomaisen mukaan ongelmana oli Hainsin leivoksen geelimäinen kuorrute sekä lasiastia, johon leivos oli pakattu.

–Tarjouduin laittamaan leivonnaisen lukittavaan matkalaukkuuni, mutta hän sanoi, ettei voi antaa minun enää koskea siihen. Eli sen jälkeen kun se oli luokiteltu turvallisuusuhaksi, se ei ollut enää minun enkä voinut saada sitä takaisin, Hains kertoo paikalliskanava WHDH:n haastattelussa.

Hains oli saanut kaksi purkkiin pakattua leivonnaista lahjaksi ystävältään. Herkut olivat päässeet läpi jo yhdestä turvatarkastuksesta Loganin lentokentällä.

– TSA:n virkailija, joka näki ne, sanoi että ne näyttävät herkullisilta ja antoi minun sen jälkeen mennä.

Nainen söi toisen herkuista matkalla. Bostonissa toinen leivonnaisista kuitenkin takavarikoitiin. Hainsia TSA:n virkailijan toiminta ihmetyttää.

–Hän oli kiinni teknisissä yksityiskohdissa. Ilmiselvästi hän tiesi, ettei kyseessä ole terroristiuhka.

TSA on ilmoittanut selvittävänsä tapauksen. TSA:n mukaan leivonnaisten ja kakkujen kuljettaminen tarkastuspisteiden läpi on normaalisti sallittua.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.