Mainos

Alhaiset kannatusluvut eivät Lipposta hätkäytä

SDP:n presidenttiehdokas Paavo Lipponen kiistää väitteen, että äänestäjät näkevät hänessä lähinnä "mörön menneisyydestä".

MTV3:n ehdokastentissä tänään vieraillut Lipponen vakuutti hymyssä suin olevansa pahoillaan, jos hän on pelotellut esimerkiksi lapsia vaalimainoksellaan.

Asiantuntijoiden mukaan MTV3:n tuoreen vaaligallupin suurin yllätys on kuitenkin Lipposen heikko kannatus. Tutkimus osoittaa, että Lipponen olisi saamassa äänistä vain kolme prosenttia. Helsingin Sanomien kyselyssä vastaava luku on kuusi prosenttia.

Presidenttiehdokas Lipponen ei suostunut myöntämään, että luvut hätkähdyttäisivät häntä. Sen sijaan hän arvosteli mediaa innosta syytää ulos mielipidetutkimuksia.

– Tutkimuksia tulee ulos kerran päivässä – kaksi parhaassa, eikä niistä ei ota erikkään selvää. Vaalit eivät todellakaan ole vielä ratkenneet.

Haastattelussa Lipponen huomautti olleensa useita kertoja vaalitilanteessa ja muistutti, että "kansa ratkaisee vaalit ja siihen tyydytään".

(MTV3)

Huomenna alkaen kello 20 kaikki kahdeksan presidenttiehdokasta MTV3:ssa. Viimeisessä henkilötenttissä perjantaina 20. tammikuuta kokoomuksen Sauli Niinistö.

Presidentinvaalien tulosilta 22. tammikuuta MTV3-kanavalla. Muista myös Maikkarinvaalikone.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.